top of page
LogoCreartive.jpg

Our Work

Bij Creartive streven we naar een langdurige en transparante relatie met onze klanten. Deze komen uit allerhande sectoren en zijn op zoek naar creatieve, frisse concepten en dit tegen een betaalbare prijs. Omdat Creartive een betaalbaar reclamebureau is, kan het zowel de kleine als de grote zelfstandige van dienst zijn. Twijfel dus niet om de stap te zetten omdat u ervan uit gaat dat reclame maken gepaard moet gaan met grote budgetten.

Typografie

Branding & Grafisch ontwerp

Visueel in het oog springen werkt altijd... of het nu gaat over gedrukte communicatie of het online vertonen van uw merk of onderneming. Klanten kiezen tot op heden nog steeds met hun ogen. Merken en ondernemingen die hun product en zaak op een kwalitatieve manier laten zien hebben meer kans om een klant binnen te halen. We doen er dan ook alles aan om uw zaak een sterk voorkomen te geven. Dit gaat in de meeste gevallen samen met het ontwerp van een logo die het DNA van uw product, merk of zaak naar voor brengt. Iets waar jou doelpubliek in gelooft.

Fotografie

Maar weinig zaken zijn even doeltreffend om een klant te bereiken als foto's. Krachtige en kwaliteitsvolle beelden geven weer wat je merk, zaak of product te bieden heeft. Ze verleiden om verder te gaan en te ontdekken wat je nog meer te bieden hebt. Fotografie is als het ware de verpakking. We merken de afgelopen jaren meer en meer het belang van professionele foto's om je zaak in de kijker te zetten. Ze vormen voor het grootste deel de opstap naar het al dan niet doorklikken naar je website of sociale media pagina. We kunnen dan ook stellen dat ze de belangrijkste stap zijn richting het aantrekken van mogelijke nieuwe klanten. We werken zowel onze fotografische werken af in onze studio als ter plaatste bij jullie in de zaak, bedrijf, winkel,...

Ook vanuit de lucht beelden maken is geen enkel probleem. Met onze drone maken we de beste shots en kunnen deze eventueel combineren met video. Niet alleen boeiend om naar te kijken. Het trekt vooral de aandacht van uw potentiële klanten.

Creartive werkt jaarlijks ook heel veel particuliere klanten af. Voornamelijk huwelijksreportages, communiefoto's, fotoreportages met modellen, enzovoort. Neem gerust contact op voor vragen over de fotografie in onze zaak.
 
Voor een uitgebreider portfolio en verdere informatie over het werk als huwelijksfotograaf verwijs ik jullie graag door naar de website www.debackermichel.be

Designer
Computerscherm close-up

Website

Een succesvol bedrijf, zaak, winkel of merk zonder krachtige online aanwezigheid kan op heden niet meer. Je zal dus niet zonder overtuigende website kunnen. En liefst eentje die terug te vinden is in de grootste zoekmachine natuurlijk. Een website die technisch scoort, grafisch charmeert en aanzet tot actie is het doel. Je website is in de meeste gevallen een eerste kennismaking. Het is er dan ook meestal op of onder. Een eerste indruk moet onmiddellijk de juiste zijn. Creartive zal uw merk dan ook in een correct online maatpak stoppen zodat het die eerste keer en de zesde keer een blijvende indruk achter laat.

Video

Een clip voor sociale media of website, Een bedrijfsfilm die laat zien wat jullie zaak net doet. Video is een steeds vaker gebruikt medium in de communicatie geworden. De bewegende beelden houden veel langer de aandacht vast van de kijker. Ook het gebruik van drone beelden maakt het allemaal net wat interessanter. Stel uw bedrijf dus op deze manier voor aan uw klanten, efficiënt en duidelijk al bij de eerste kennismaking. Een bedrijfsfilm hoeft trouwens niet meer saai te zijn, door een trendy montage en dito muziek wordt uw voorstelling modern en boeiend om te bekijken. Samen met u overlopen we wat u wil overbrengen op de klant en partners.

Quadcopter Drone
schrijfbehoeften

Totaalplaatje

De diensten die we aanbieden en beheersen versterken elkaar en zorgen ervoor dat u merk boven de rest kan uitstijgen. Grafisch ontwerp is zoveel meer dan ontwerpen alleen. Net als fotografie veel meer is dan een beeld op een smartphone of PC. We gaan samen met u ook op zoek naar de beste manier om dit aan uw klanten te laten zien, op A4 of A5, gelijmd of geniet, mat of glanzend en ook de manieren van drukken. Het kan allemaal en we staan u hier dan ook graag in bij. Alle aspecten van deze communicatie zorgen voor een sprankelend geheel dat nog sterker is dan de afzonderlijke delen.Niet alleen op vlak van drukwerk bieden we u de nodige ondersteuning. Op vlak van foto en videomontage kunnen wij zowel een korte clip voor sociale media als een uitgebreidere bedrijfsfilm uitwerken. Wij zorgen voor de beelden, het juiste verhaal en de oplossing.

bottom of page