• Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

info@creartive.be    -     +32 477 34 61 94    -     Lede (Aalst)

© 2019 door www.creartive.be

Fotograaf te Lede, bij Aalst maar ook regio Oost-Vlaanderen en daarbuiten.

welke opdracht ik ook krijg als fotograaf of grafisch ontwerper, iedere klant heeft zijn wensen en ik probeer hier zo goed mogelijk in bij te treden. Fotografie op een creatieve manier en met gevoel voor kunst daarvoor staat Creartive. Als fotograaf ga ik steeds op zoek naar de mooiste beelden en de beste kwaliteit zodat iedere klant tevreden kan zijn en met veel plezier zijn weg terug vindt naar mijn zaak.

U start een nieuwe zaak of bedrijf of u bent een particulier met gevoel voor fotografie? Hiervoor biedt Creartive u een portfolio met foto’s aan die naar een aangename aankleding van uw zaak kunnen streven of uw interieur kunnen verfraaien. Deze foto’s worden u te koop aangeboden met verschillende mogelijkheden in grootte en drukwerk. Door de unieke werken die Creartive u te bieden heeft valt u niet in de standaard foto’s/canvas/kaders/… die de grote ketens aanbieden en die u bij gevolg veelvuldig tegenkomt waardoor uw zaak of interieur zijn unieke karakter en uitstraling verliest.

Sociale media & webdesigner

Vandaag de dag is sociale media niet meer weg te denken in het leven. Uw zaak kan dan ook niet meer zonder maar toch is het niet eenvoudig. Er zijn heel wat mogelijkheden maar wat zijn nu de beste voor uw zaak. Ik beheer tal van kleine en grotere zelfstandige ondernemers en die hebben de positieve gevolgen met eigen ogen kunnen zien in de cijfers van hun verkoop. Resultaat, heel tevreden klanten in mijn zaak. Ook wat betreft de opbouw van een visueel goede website zit u aan het goede adres. Wist u dat vandaag de dag bijna drie op vier klanten hun keuze maken op het uitzicht van uw website. Uw eerste indruk moet dus een goede zijn of u verspeelt al heel wat mogelijke klanten aan een concurrent. Ik heb klanten waarvan hun website zeven maal meer bekeken wordt dan concurrentie binnen dezelfde sector. En dit puur door uitstraling, die eerste indruk. 

Grafisch ontwerp

Diezelfde eerste indruk maakt u ook met allerhande drukwerk. Flyers, reclameborden, bedrukking, uw logo, menuboeken, advertering,... Als grafisch ontwerper probeer ik ook hier uw zaak te laten zien zoals u wil dat ze gezien wordt. Geen goedkoop ogende ontwerpjes zoals die al wel een in het kopiecenter worden aangeboden. Met een visueel sterk plaatje zorgt u ervoor dat uw visitekaartje niet van de postbus naar de papierbak gaat zonder gezien te zijn. Ook hier gaat het nog heel vaak fout bij heel wat zelfstandige ondernemers. 

 

Particuliere ontwerpen

Ook als particuliere klant bent u natuurlijk zeer welkom. Als fotograaf en grafisch ontwerper verzorg ik jaarlijks heel wat communiekaartjes, geboortekaartjes, uitnodigingen voor jullie huwelijk en tal van andere zaken. Dus indien u nog op zoek bent dan hoeft u niet verder te zoeken. Ik help jullie met veel pleier verder. 

 

Ik ben een kleine 10 jaar actief als fotograaf en grafisch ontwerper... nog steeds met even veel liefde en passie voor het beroep als bij dag één.

U zoekt nog een geschikte gemotiveerde fotograaf of grafisch ontwerper voor uw werk, evenement, opdracht, gebeurtenis in uw leven,... Contacteer me vrijblijvend.

Indien u meer wenst te zien van mijn werk als huwelijksfotograaf dan stuur ik u graag door naar mijn andere website, www.debackermichel.be