top of page

Welkom, ik ben De Backer Michel, een 39-jarige professional met een passie voor sigaren, wielrennen en mooie wagens. Met bijna 15 jaar ervaring in de wereld van reclame, webdesign, fotografie en video, ben ik afkomstig uit Aalst en gevestigd in Lede. Ik ben toegewijd aan het bieden van hoogwaardige en opvallende marketing- en reclameoplossingen aan bedrijven in de omgeving, maar ook eventueel daarbuiten, en dit op een betaalbare manier.

Bij mijn bedrijf, Creartive, geloven we in de kracht van visueel aansprekende en effectieve reclame. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een website, het creëren van indrukwekkende foto's en video's of het uitwerken van een complete marketingstrategie, wij bieden kwalitatieve en opvallende oplossingen aan onze klanten. Met onze aandacht voor detail en onze passie voor het vak, zijn wij ervan overtuigd dat wij uw project tot een succes kunnen maken.

Typografie

Het belang van Branding & Grafisch ontwerp voor uw bedrijf

In de huidige zakelijke wereld is het belangrijker dan ooit om een sterk merk te creëren en te onderhouden. Een sterk merk kan uw bedrijf helpen bij het aantrekken en behouden van klanten, het verhogen van de naamsbekendheid en het versterken van uw reputatie. Het belangrijkste element om een sterk merk te creëren is een sterke branding.

Wat is Branding?

Branding is het proces waarbij een bedrijf een identiteit creëert en deze consistent uitstraalt aan zijn doelgroepen. Dit omvat aspecten zoals de visuele identiteit van het bedrijf, de tonaliteit van de communicatie en de waarden en doelen van het bedrijf. Door middel van branding kunt u uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie en een emotionele band creëren met uw doelgroepen.

Waarom is Branding zo belangrijk?

Branding is belangrijk omdat het een visueel beeld creëert van uw bedrijf, en dit in de geest van uw doelgroepen. Een sterk merk kan helpen bij het aantrekken en behouden van klanten, het verhogen van de naamsbekendheid en het versterken van uw reputatie.

Wat is Grafisch Ontwerp?

Het creëren van visuele content zoals logo's, verpakkingen, brochures en websites. Het doel van grafisch ontwerp is om de boodschap van een bedrijf op een aantrekkelijke en efficiënte manier over te brengen aan zijn doelgroepen.

Fotografie voor uw bedrijf: een must voor een professionele uitstraling

Fotografie is een belangrijk onderdeel van de marketing van elk bedrijf. Of het nu gaat om productfotografie, zakelijke portretten of foto's van uw bedrijfspand, goede fotografie is essentieel voor een professionele en aantrekkelijke uitstraling.


Waarom is fotografie belangrijk voor uw bedrijf?

Fotografie speelt een belangrijke rol in hoe uw bedrijf wordt waargenomen door potentiële klanten en zakenpartners. Het toont uw bedrijf als professionele, betrouwbare en moderne onderneming. Het laat zien dat u investeert in het presenteren van uw bedrijf en dat geeft potentiële klanten vertrouwen in uw diensten of producten.

Bij Creartive hebben we de kennis en vaardigheden om prachtige beelden te creëren die uw bedrijf op een professionele en aantrekkelijke manier presenteren. Ook het maken van drone beelden is geen enkel probleem. Het geeft een extra dimensie aan hoe uw bedrijf of zaak in beeld gebracht wordt.

Fotoverwerking
Computerscherm close-up

Webdesign: Het Creëren van een Effectieve en Aantrekkelijke Website

Het ontwerpen van een website is tegenwoordig van groot belang voor elk bedrijf dat online aanwezig wil zijn. Een goed ontworpen website kan bijdragen aan de online reputatie en de zichtbaarheid. Het moedigt potentiële klanten aan om meer over uw bedrijf te weten te komen en zaken te doen.

 

Waarom is Webdesign Belangrijk?

De website is een belangrijk onderdeel van uw online aanwezigheid omdat het de eerste indruk is die u bij potentiële klanten achterlaat. Een goed ontworpen website geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en maakt het gemakkelijker voor bezoekers om de informatie te vinden die ze zoeken. Bovendien kan een goed ontworpen website ook bijdragen aan uw zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zo uw online zichtbaarheid verbeteren.

Het Belang van Visuele Aantrekkingskracht

het is belangrijk om te zorgen voor een visueel aantrekkelijke website. Bezoekers zijn de dag van vandaag visueel ingesteld en worden aangetrokken door mooie en aantrekkelijke beelden. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een visuele versterking op uw website, zoals afbeeldingen, video's en eventuele grafieken. Dit maakt uw website niet alleen aantrekkelijker om te bekijken, maar helpt ook om de inhoud op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren.

Video voor bedrijven: hoe het je bedrijf kan versterken

Video content is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven die online willen groeien en hun doelgroep willen bereiken. Of je nu een product wil introduceren, je merk wil versterken of gewoon je publiek wil entertainen, video is de meest effectieve manier om dit te bereiken. Ook vanuit de lucht om een extra dimensie te creëren. Drone beelden zijn heel erg in de voorbije jaren en die trend beheersen ook wij natuurlijk.


Waarom is video belangrijk voor bedrijven?

Video is een krachtig marketingtool omdat het de aandacht van je doelgroep vasthoudt en hen een dieper begrip geeft van je producten of diensten. Bovendien worden video's beter onthouden dan tekst en beeld, wat betekent dat je boodschap blijvend is. Video's zijn ook eenvoudiger te delen dan tekst of beeld, wat betekent dat je merk een groter bereik heeft.


 

Er zijn vele soorten video's die je kunt gebruiken om je bedrijf te versterken. Enkele populaire opties:
 

  • Bedrijfsvideo's: Dit zijn video's die laten zien wie je bedrijf is, wat het doet en waarom het uniek is.

  • Productvideo's: Dit zijn video's die een specifiek product of dienst aanprijzen.

  • Instructievideo's: Dit zijn video's die uitleggen hoe je producten of diensten gebruikt.

  • Testimonials: Dit zijn video's van tevreden klanten die hun ervaringen delen.

  • Entertaining video's: Dit zijn video's die bedoeld zijn om je publiek te entertainen en het merk te versterken.

Bovenaanzicht van het pakhuis
Voorbeelden van kleurstalen.

Het totaalplaatje voor uw zaak

De diensten die we aanbieden en beheersen versterken elkaar en zorgen ervoor dat u merk boven de rest kan uitstijgen. Grafisch ontwerp is zoveel meer dan ontwerpen alleen. Net als fotografie veel meer is dan een beeld op een smartphone of PC.

We gaan samen met u ook op zoek naar de beste manier om dit aan uw klanten te laten zien, op A4 of A5, gelijmd of geniet, mat of glanzend en ook de manieren van drukken. Het kan allemaal en we staan u hier dan ook graag in bij. Alle aspecten van deze communicatie zorgen voor een sprankelend geheel dat nog sterker is dan de afzonderlijke delen.

​Niet alleen op vlak van drukwerk bieden we u de nodige ondersteuning. Op vlak van foto en videomontage kunnen wij zowel een korte clip voor sociale media als een uitgebreidere bedrijfsfilm uitwerken. Wij zorgen voor de beelden, het juiste verhaal en de oplossing.

bottom of page