• Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

info@creartive.be    -     +32 477 34 61 94    -     Lede (Aalst)

© 2019 door www.creartive.be

  • De Backer Michel

Uitdagingen als fotograaf & grafisch ontwerper...

Iedere dag is anders in een grafische omgeving. Zowel beelden, ontwerpen, denkwijze als zoveel andere zaken die met creativiteit te maken hebben. Ik ben dan ook iemand die nooit stil zit want ik ben graag op zoek naar nieuwe wegen en nieuwe uitdagingen. Sinds een tweetal jaar beheer ik eigenlijk alles van restaurant 't Kofschip te Lede wat met website, sociale media, drukwerk, fotografie... te maken heeft. Toen ik hier aan begon hadden de uitbaters eigenlijk geen enkele kennis van deze zaken. Ze stonden ook vrij sceptisch tegenover alles wat met sociale media te maken had. Maar toch kreeg ik de kans om hun het tegendeel aan te tonen.


Restaurant 't Kofschip

Een volledig nieuwe website werd geboren en al snel volgden nog heel veel andere opdrachten. Het gevolg van degelijk en correct werk. De zaak zat in een volledig nieuw kleedje niet alleen interieur maar ook alles wat drukwerk betreft. Ik nam ook hun menuboeken onder handen en zijn op die manier een geheel nieuwe look bekomen.

Als fotograaf en grafisch ontwerper ken ik heel goed de invloed die mooie beelden hebben op een zaak. We zijn in een tijd beland waarin een beeld onmiddellijk interesse moet opwekken bij potentiële klanten. En ook daar ben ik aardig in geslaagd. De website en sociale media kanalen kennen hoge kijkcijfers en dat is voor het grootste deel door het gebruik van beelden die hun zaak zo goed mogelijk reflecteren.


Uitnodigingen

Als fotograaf kan ik dan ook stellen dat mijn werk hier vruchten afgeworpen heeft. De website krijgt heel wat aandacht waardoor deze bijna 4 keer meer bezoekers aantrekt iedere maand dan bij de overname van de oude. Het is dan ook onnodig om nog te stellen dat dit verschil duidelijk te merken is aan het aantal klanten. Hoe meer zichtbaarheid uw zaak heeft hoe groter de kans dat u er klanten aan over houdt. Ik hou er dan ook zo erg van om jullie opdrachten tot een mooie resultaat te laten leiden. Op die manier is mijn opdracht geslaagd. En hebt u uw vertrouwen in de juiste fotograaf en grafisch ontwerper gelegd. U wil ook nieuw leven in uw zaak pompen? Twijfel dan niet om me te contacteren. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en de kanalen waarin u vandaag nog heel wat misloopt.