top of page

Hoe onze dag eruit gaat zien?

Het stadhuis

Markeer deze datum met een felgekleurde markeerstift in je agenda, want op 26 oktober 2024 geven wij, Joris en Annelies, elkaar het ja-woord in het stadhuis! Ja, je hoort het goed, op deze dag beloven we elkaar eeuwige liefde en heel veel gekke avonturen.

We verwachten jullie om 14:00 uur in het stadhuis, klaar om getuige te zijn van onze geweldige “ja, ik wil”-moment. Trek je mooiste outfit aan en bereid je voor op een ceremonie vol liefde, lachen en misschien een traantje van geluk.

De kerk

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze huwelijksceremonie op 26 oktober 2024. Op deze dag zullen wij, Joris en Annelies, elkaar het ja-woord geven in de kerk.

De plechtigheid begint om 16:00 uur in de kerk. We zouden het geweldig vinden als jullie erbij kunnen zijn om dit bijzondere moment met ons te delen. Jullie aanwezigheid betekent veel voor ons en maakt de dag compleet.

Receptie

Na het officiële ja-woord, zijn we klaar om het échte feest te beginnen! Wij, Joris en Annelies, nodigen jullie uit voor een gezellige receptie om onze nieuwe status als man en vrouw te vieren.

Jullie zijn van harte welkom om vanaf 18:00 uur met ons te komen toosten en te genieten van heerlijke hapjes en drankjes op [locatie van de receptie].
 

Avondfeest

Het is feesttijd! Na onze huwelijksceremonie en receptie willen wij, Joris en Annelies, graag met jullie de avond doorbrengen met lekker eten en geweldige muziek.

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor ons avondfeest, dat begint om 19:00 uur op [locatie van het avondfeest]. We hebben een heerlijk menu samengesteld en een DJ die ervoor zal zorgen dat de dansvloer de hele avond gevuld blijft.

Bereid je voor op een avond vol heerlijk eten, goede muziek en natuurlijk heel veel dansen en plezier. We kunnen niet wachten om deze bijzondere dag af te sluiten met jullie aan onze zijde.

Cadeautip

Het grootste cadeau is natuurlijk jullie aanwezigheid op onze speciale dag! Maar voor degenen die graag een extra bijdrage willen leveren, hebben we een kleine wens.

In plaats van fysieke cadeaus zouden we het enorm waarderen als jullie ons willen helpen onze dromen waar te maken. Of het nu gaat om een onvergetelijke huwelijksreis, een toekomstig huis voor onze gezinsuitbreiding, of gewoon een beetje extra spaargeld voor de avonturen die voor ons liggen – elke bijdrage is meer dan welkom.

Jullie giften zullen ons helpen om samen nieuwe herinneringen te creëren en onze dromen te realiseren. Alvast heel erg bedankt!

We gaan graag reizen

We hebben kinderwens

Ons spaarvarken heeft honger

Vrije tijd samen kost ons geld

Dresscode

Om onze speciale dag nog mooier te maken, hebben we een dresscode die we graag met jullie willen delen.

Voor de ceremonie, receptie en avondfeest vragen we jullie om in feestelijke en elegante kleding te komen. Denk aan nette pakken en prachtige jurken, zodat we samen stralen op deze bijzondere dag.

Jullie aanwezigheid betekent veel voor ons, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien schitteren.

Overnachten

Omdat we willen dat jullie optimaal van ons huwelijksfeest kunnen genieten zonder zorgen over de terugreis, hebben we enkele overnachtingsopties voor jullie geregeld.

Er zijn kamers gereserveerd bij [naam hotel], op slechts een steenworp afstand van onze feestlocatie. Geef bij de boeking aan dat jullie gasten zijn van ons huwelijk voor een speciaal tarief. Voor degenen die liever elders verblijven, zijn er ook diverse B&B’s en hotels in de buurt.

We hopen dat jullie samen met ons de nacht doorbrengen, zodat we de volgende ochtend nog gezellig kunnen napraten over de geweldige avond.

B&B One

Adres Telefoon Mail

Hotel Two

Adres Telefoon Mail

Hotel Three

Adres Telefoon Mail

B&B Four

Adres Telefoon Mail

Joris & Annelies

Hallo lieve vrienden en familie,

Pak je confetti en trek je dansschoenen aan, want Joris en Annelies gaan trouwen! Ja, je leest het goed. We hebben besloten om de sprong te wagen en dit jaar officieel in het huwelijksbootje te stappen. Spannend, toch?

Op 26 oktober 2024 is het zover!

Deze website wordt jullie ultieme gids naar onze trouwdag. Hier houden we jullie op de hoogte van alle gekke, grappige en ontroerende momenten tijdens onze voorbereidingen. Van mislukte taarten proeven tot hilarische danslessen – je wilt het niet missen! En natuurlijk delen we na de grote dag ook de mooiste en gekste foto's, zodat je kunt nagenieten van onze bruiloft.

Dus, houd deze pagina goed in de gaten en feest alvast een beetje met ons mee!

Met liefde en een knipoog,

 

Joris & Annelies

bottom of page